Nädala menüü

Esmaspäev, 21.04

HOMMIKUSÖÖK:

  • Odrahelbepuder moosiga,
  • piim

LÕUNASÖÖK:

  • Pilaff,
  • tomati-kurgisalat,
  • piim,
  • leib-sai

PIKAPÄEVAEINE

  • Piima-makaronisupp,
  • võileib vorstiga

Teisipäev, 22.04

HOMMIKUSÖÖK:

  • Kaerahelbepuder moosiga,
  • piim

LÕUNASÖÖK:

  • Borš,
  • kissell vahukoorega,
  • õun,
  • leib-sai

PIKAPÄEVAEINE:

  • Kananagitsad külma kastmega,
  • mahlajook

Kolmapäev, 23.04

HOMMIKUSÖÖK:

  • Piima-riisisupp,
  • juustusai

LÕUNASÖÖK:

  • Paneeritud kala hapukoorekastme ja keedukartulitega,
  • hiinakapsa-maisisalat,
  • mahlajook,
  • leib-sepik

PIKAPÄEVAEINE:

  • Kohupiimakreem moosiga

Neljapäev, 24.04

HOMMIKUSÖÖK:

  • Võileib singi ja kurgiga,
  • tee

LÕUNASÖÖK:

  • Kartulisalat,
  • viiner,
  • kook,
  • mahlajook,
  • leib-sepik

PIKAPÄEVAEINE:

  • Ahjukartulid,
  • mahlajook

Reede, 25.04

HOMMIKUSÖÖK:

  • Mitmeviljahelbepuder moosiga,
  • piim

LÕUNASÖÖK:

  • Lillkapsa-vorstisupp,
  • kakaokissell moosiga,
  • leib-sepik,
  • ploom*

PIKAPÄEVAEINE:

  • Saiake,
  • piim